Spel med kärlekstema

När kärleksspel kommer på tal är kanske inte första tanken vanliga sällskapsspel och kanske är det inte ens särskilt många som vet om hur mycket det finns att välja på där ute i speldjungeln. Faktum är att det faktiskt finns en hel del att välja på. Det finns flertalet spel med tema kärlek som är roliga att ta sig an, exempelvis tillsammans med sin partner. Det ska, som vi alla vet, vara roligt att spela och om man samtidigt om man har roligt lär känna sin motståndare lite bättre är chansen stor att spelet känns både roligt och givande.

De 36 frågorna

Frågan är om det finns spel som kan föra två människor samman och få dem att bli förälskade. Spelet ”De 36 frågorna” hävdar det men den stora frågan är; vågar du testa? Detta spel går ut på att ställa 36 olika frågor till den andre medspelaren. Frågorna kommer bli allt mer personliga ju längre in i spelet ni kommer och för att göra spelet komplett ska ni sedan titta varandra djupt in i ögonen. Detta ska räcka för att väcka en förälskelse och det är detta som hela spelidén byggs runt. De 36 frågorna är ett intressant spel som kan ge mycket i slutändan.

Memoryspel – Kärlek

Memoryspel är ett roligt spel där du kan ha en trevlig stund samtidigt som du tränar upp ditt minne. Just detta spel har ett kärlekstema som passar både ung som gammal oavsett kön. Spelet innehåller 88 stycken kort som tillsammans bildar 44 par kort. Bilderna på korten är fina och romantiska. Det här är ett perfekt spel att ha med sig på resan då det kommer i en fin liten låda som gör att allt är samlat på ett och samma ställe. Ni som spelar kommer få en rolig stund tillsammans och spelet är en perfekt gåva till den du håller kär på alla hjärtans dag.